Endometrios var ett främmande koncept för mig när jag fick min diagnos under 2009. För mig med mina symptom innebar tillståndet mycket smärta med dysfunktionella menstruationer där en naturlig graviditet inte ens var att tänka på. Mina symptom började redan 10 år tidigare, men som tonåring ansågs det vara helt normalt. När jag fick min diagnos började en lång resa med alla möjliga sjukdomar, infektioner, värk och inflammationer som även påverkade mig mentalt. Jag har lagt ett livspussel för att försöka förstå varför och hitta lösningar, men det var inte förrän jag gick min egna väg och kom i kontakt med funktionsmedicin som alla pusselbitarna föll på plats. Med Susannes hjälp har jag introducerats till en alternativ väg som gjort under för min kropp och själ. Så pass bra som jag mått under det senaste halvåret har jag inte gjort de senaste 10 åren och det med en större förhoppning inför framtiden.

Anna Wiklund


Jag fick kontakt med Susanne kort efter att jag fått min endometriosdiagnos. Jag visste inte mycket om endometrios och kände mig väldigt ensam med sjukdomen. Efter bara ett samtal med Susanne kändes det som att hon hade min rygg och jag kände att hon genuint ville hjälpa mig. Sedan dess har Susanne varit ett enormt stöd för mig och jag har lärt mig mycket om endometrios, om kroppens signaler, om stress, hormoner och mycket mer därtill. Hon lyssnar alltid tålmodigt och försöker att hitta hjälp som passar just mina förutsättningar, och trots att jag och Susanne endast haft kontakt via telefon känner jag en stor tillit till henne. Det är så skönt att veta att det finns hjälp att få med sin endometrios, och att den hjälpen finns hos en så varm, kunnig och lyhörd person som Susanne har gett mig oerhört mycket hopp.

- Olimpia Olsson


Jag är otroligt tacksam över den dyrbara kunskapen som jag har fått ta del av genom Susanne  och den fina hjälpen som jag fick och så väl behövde till att välja en bättre stig , en stig som har fått mig att må mycket bättre i dag än vad jag gjorde när jag påbörjade min resa.

/ LindaSusanne,   I would just like to thank you for taking the time and coaching me on my health. You have helped me take control of my body again. You have helped me remember the 3 daily steps,even though I was never good at journaling I did do some deep thinking. Which helped me realize that even though im a mom I still need to care for myself and do things I enjoy. I am finally feeling human again. Thank you. You have also taught me that I really need to stick with no wheat in my diet and there are many other options for that.

You were a wonderful coach, I felt very comfortable talking with you and I felt you could relate. Now as a mother I kinda lost who I was n how to care for me. I put everything into my family and daughter and you understood that. You were able to coach me in a way that worked for me and my family. You understood how things might be more difficult but were able to give me different options around them. I appericated all that so much. I cant really give you any negitive feedback since I didnt feel like there was anything that borthered me or felt that needed improvement. I really liked how you shared how you knew it was difficult as a mom sometimes to remember to eat well and care for yourself first. You also showed me how to do it with my family. Thank you.

I cant thank you enough.

Best wishes to you

Stacey LievestroHar känt en rädsla/fobi som jag levt med under en längre tid. Tyvärr har jag gått i tron att coachning varken är något för mig eller fungerar så bra. Men efter ett antal coachning tillfällen med Susanne måste jag medge att jag känner en stor förbättring även om det finns saker kvar att jobba med.

Jag känner trygghet och stort förtroende för Susanne och upplever henne som väldigt kunnig. Vill varmt rekommendera henne och kommer definitivt fortsätta att jobba med mina fobier med hennes hjälp.

Tack Susanne!